BNP Paribas Cardif lanceert mediacampagne over hypotheekbescherming - BNP Paribas Nederland
april 2, 2013 -

BNP Paribas Cardif lanceert mediacampagne over hypotheekbescherming

Doorsturen naar een vriendDoorsturen naar een vriend PrintPrint

Niet ‘Te koop’, maar ‘Niet te koop’

Vandaag start BNP Paribas Cardif, het verzekeringsonderdeel van de groep BNP Paribas, haar nieuwe mediacampagne. Met deze campagne wil de verzekeraar de bekendheid van haar woonlastenbeschermer, de Hypotheek Opvang Polis, vergroten. De centrale boodschap is dat er ondanks het groeiend aantal huizen dat te koop staat, er steeds meer huizen níet te koop staat. Want klanten met een Hypotheek Opvang Polis kunnen in geval van onverwachte werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, gewoon hun hypotheek blijven betalen. De campagne start op een flink aantal televisiezenders en wordt vervolgd met online aanwezigheid, uitingen in de gedrukte media en informatiepakketten voor adviseurs.

Marieke van Zuien, directeur customer & corporate licht toe: “Een woonlastenverzekering is een relatief onbekend product waar een aantal misverstanden over bestaat. Met deze campagne willen wij de verzekeringscategorie bekend maken onder een breder publiek. Dat is vooral in deze tijden van groeiende werkloosheid en een stagnerende huizenmarkt relevant voor veel mensen. Ook helpen we graag meteen een aantal misverstanden uit de wereld. Het overheersende beeld is bijvoorbeeld dat woonlastenverzekeringen veel duurder zijn dan dat ze daadwerkelijk zijn.”

“Daarnaast denken veel consumenten dat ze de Hypotheek Opvang Polis alleen bij een nieuwe hypotheek kunnen afsluiten”, aldus Van Zuien, “terwijl dat ook heel goed bij een bestaande hypotheek kan, juist nu. Voor adviseurs is hierin uiteraard ook een belangrijke rol weggelegd. Om hen te ondersteunen bij het aankaarten van de risico’s van inkomensverlies bij hun bestaande klanten, hebben we een draaiboek met bijbehorende materialen ontwikkeld. Het pakket bestaat onder andere uit een stappenplan, standaard brieven en een ‘Niet te koop’-bord voor hun eigen pand. Uiteraard hopen we deze de komende tijd op veel gevels te zien prijken!”

De campagne is te zien op meerdere televisiestations. Meer informatie over de Hypotheek Opvang Polis is te vinden op www.hypotheekopvangpolis.nl.