BNP Paribas in Nederland

Laten we samen plannen maken

Uw partner voor een wereld in verandering

Wij zien een wereld in verandering als een uitgelezen kans om plannen te maken voor een route die leidt naar gezonde groei op basis van visie. Die kans kunnen we vormgeven dankzij onze lokale en internationale expertise. Wil je verandering omarmen dan moet je goed voorbereid zijn. En dat vraagt om plannen. Laten we uw plannen werkelijkheid maken.


Als grootste Europese speler, bieden we niet alleen bancaire diensten en vastgoedadvies voor zakelijke en institutionele klanten. Onze experts zijn tevens actief op het gebied van vermogensbeheer, verzekeringen, financiering, leasing- en mobiliteitsoplossingen; ook voor particuliere klanten.

Onafhankelijk sterk. Maar nog krachtiger als we deze met elkaar verbinden, en plannen echt gaan leven.

Ontdek wat BNP Paribas voor u kan betekenen.


Bij BNP Paribas, al 200 jaar actief in de Nederlandse markt, activeert u een netwerk van experts verspreid over 63 landen. waarmee we internationale marktkennis lokaal relevant maken en uw plannen grenzeloos worden.

Zo combineren we onze wereldwijde expertise met kennis van de lokale markt.

Verken de omvang van ons internationale netwerk


Bij BNP Paribas mobiliseren we al decennia kennis, duurzame oplossingen en een innovatieve aanpak om te zorgen dat uw plannen niet enkel rendabel zijn maar ook bijdragen aan de transitie naar net-zero.

We bieden innovatieve financiële oplossingen om de fundamentele uitdagingen van vandaag op het gebied van milieu, duurzame groei en sociale integratie aan te gaan.

Lees hier hoe we onze verantwoordelijkheden ten aanzien van de economie, het milieu, de maatschappij en onze medewerkers integreren in onze bedrijfsvoering.

Het laatste nieuws

Podcast serie ESG: Even Samen Gevat

In “ESG: Even Samen Gevat” gaan we in gesprek met versnellers van de duurzame transitie. We duiken onder andere in de E van groene energie, CO2 uitstoot, grondstoffen en biodiversiteit, de S van gezondheid, diversiteit en inclusiviteit en de G van wet- en regelgeving en internationale samenwerking. Samen met experts praten we je bij over de laatste ontwikkelingen, de belemmeringen en de kansen.