Werken bij

Kom werken bij een Europese marktleider

Laten we plannen maken voor uw toekomst.

BNP Paribas is de bank voor een veranderende wereld en zet zich in om de wereld te veranderen voor een betere toekomst. Wil je goed voorbereid zijn op verandering, dan heb je een plan nodig. Bij BNP Paribas begint alles met een plan. Om de duurzame ambities van onze klanten én van onszelf te realiseren. En om goed te presteren. Dat geldt ook voor de 193.000 medewerkers van BNP Paribas in 68 anden wereldwijd en voor de ruim 1.200 medewerkers in Nederland. Dus waarom BNP Paribas?

Omdat we een duurzame en verantwoordelijke wereldleider zijn

Door onze uitgekiende en innovatieve strategie zijn we uitgegroeid tot een van de sterkste banken van Europa en hebben we een mondiale reikwijdte. Onze kernwaarden en ethische beginselen zijn verankerd tot in de haarvaten van onze onderneming. Wat we doen, heeft alleen waarde als het zinvol is voor de samenleving. We pakken deze uitdaging aan met onze maatschappelijke programma’s, zoals het vrijwilligersprogramma 1MillionHours2Help. Maar we bevorderen ook de financiële basiskennis van burgers en vergroten het bewustzijn over duurzame consumptie. En uiterlijk 2025 reduceren we onze koolstofuitstoot tot nul.

Lees hier alles over onze MVO-initiatieven.

Omdat we een lerend bedrijf zijn

De wereld verandert in een razend tempo. Om dit bij te houden, moeten we flexibel zijn en ons snel aanpassen. Daarom moedigen we onze mensen aan voortdurend te groeien en zich te blijven ontwikkelen. Elke dag weer. We bevorderen de professionele ontwikkeling van onze mensen en geloven in een leven lang leren.

Omdat we ruimdenkend zijn

Diversiteit en inclusiviteit zorgen ervoor dat elke medewerker elke dag zichzelf kan zijn. Ruimdenkend zijn betekent ook het vermogen hebben om vooruit te kijken, voortdurend de concurrentie voor te blijven, onze manier van werken op de proef te stellen en innovatie te omarmen om vooruitgang te boeken. We willen een werkomgeving bieden waarin iedereen zich thuis voelt en die bevorderlijk is voor samenwerken.

Omdat we de plek worden waar anders werken centraal staat

Innovatieve vormen van samenwerken, leren en testen zorgen ervoor dat teamwork bij BNP Paribas een tweede natuur is. Positive Management is de brug voor een goede relatie tussen manager en team. De manager geeft het goede voorbeeld, ontwikkelt manieren om samen te bouwen en helpt teamleden het beste uit zichzelf te halen.

Meer weten over werken bij BNP Paribas? Klik hier.


68 LANDEN

193319 MEDEWERKERS

164 NATIONALITEITEN

Zet de eerste stap: onze vacatures