Werken bij

Kom werken bij een Europese marktleider

Laten we plannen maken voor uw toekomst.

BNP Paribas is de bank voor een veranderende wereld en zet zich in om de wereld te veranderen voor een betere toekomst. Om voorbereid te zijn op verandering, heeft u een plan nodig. Bij BNP Paribas begint alles met een plan. Om de duurzame ambities van onze klanten en onze eigen ambities te realiseren en tegelijkertijd goede prestaties te behalen. Dit geldt ook voor onze meer dan 190.000 mensen in 68 landen over de hele wereld en onze meer dan 1000 mensen in Nederland. Dus waarom BNP Paribas?

Omdat we een duurzame en verantwoordelijke wereldleider zijn

Door onze zorgvuldige maar innovatieve strategie zijn we een van de sterkste banken van Europa geworden, met wereldwijde invloed. Onze kernwaarden en ethische principes dringen door tot elk aspect van ons bedrijf. Wat we doen kan alleen waarde hebben als het zinvol is voor de maatschappij. We pakken deze uitdaging aan door onze sociale verplichtingen in kaart te brengen en te implementeren, bijvoorbeeld met ons vrijwilligersprogramma 1MillionHours2Help. Maar ook door verhoogde financiële basiskennis en bewustzijn over duurzame consumptie te bevorderen en onze koolstofuitstoot tot nul te reduceren voor 2026.

Lees hier alles over onze MVO-initiatieven.

Omdat we een lerend bedrijf zijn

De wereld verandert met een ongelooflijk tempo. Om dit bij te houden, moeten we flexibel zijn en ons snel aanpassen. Daarom moedigen we onze mensen aan om voortdurend te groeien en zich te ontwikkelen. Dit is waar we ons voor inzetten: de professionele ontwikkeling van onze mensen, elke dag weer, en ons geloof in voortdurend leren.

Omdat we een ruimdenkende groep zijn

Diversiteit en inclusiviteit stellen elke medewerker in staat om zichzelf te zijn, elke dag weer. Ruimdenkend zijn betekent ook de capaciteit hebben om vooruit te gaan, voortdurend de concurrentie voor te blijven, de manier waarop we werken op de proef te stellen en innovatie te omarmen om vooruitgang te boeken. We willen een werkomgeving bieden die u koestert en samenwerking bevordert.

Omdat we de plek worden waar anders werken centraal staat

We implementeren innovatieve samenwerkingsmethoden, test- en leerbenaderingen en andere teamgebaseerde initiatieven om ervoor te zorgen dat samenwerken een tweede natuur wordt. De manager geeft het goede voorbeeld, ontwikkelt manieren om samen te bouwen en helpt teamleden hun volledige potentieel te realiseren.

Meer weten? Klik hier voor alle details.


68 LANDEN

193319 MEDEWERKERS

164 NATIONALITEITEN

Zet de eerste stap: onze vacatures