For those who move the world

Ondersteuning van onze klanten bij hun transities en ontwikkeling wereldwijd

Verandering is de enige constante. Maar ben je als organisatie een volger of probeer je de richting te bepalen? De uitdagingen waar we als samenleving voor staan op het gebied van onder andere energie, grondstoffen en biodiversiteit bieden mogelijkheden om een positief verschil te maken. Door technologische innovaties te implementeren of door circulaire of natuurlijke principes te integreren in de bedrijfsvoering.

De bedrijven die zich in de voorhoede van een transitie begeven nemen risico’s, verleggen grenzen en creëren ruimte voor structurele oplossingen voor een duurzamere wereld.

Bij BNP Paribas zijn we er voor de koplopers, “for those who move the world”. Niet alleen om hen te steunen, maar ook om hun ambitie te versterken. We zetten ons netwerk, onze expertise en financiele oplossingen in voor de bedrijven in de voorhoede van de transitie.

Ontdek bijvoorbeeld hoe we samenwerken met Picnic, de online supermarkt, in het eerste volledig geautomatiseerde distributiecentrum. Of met Naturalis Biodiversity Center voor het ontwikkelen van financiële instrumenten en meetindicatoren die het makkelijker maken om biodiversiteit mee te nemen in besluitvorming, risicomanagement en investeringsbeslissingen.

Lees hieronder meer over deze, en andere inspirerende bedrijven, in Nederland en daarbuiten, “who move the world”. Want samen kunnen we verder reiken, grenzen verleggen en een grotere impact creëren.

Nederlandse koplopers

Internationale koplopers

Bekijk hier hoe we samenwerken met partners en klanten in ons internationale netwerk.