Insinger de Beaufort & IDFA - BNP Paribas Nederland
december 7, 2012 -

Insinger de Beaufort & IDFA

Doorsturen naar een vriendDoorsturen naar een vriend PrintPrint

Als partner van IDFA had Insinger de Beaufort wederom de unieke kans hun cliënten op een persoonlijke manier te introduceren bij dit bijzondere documentairefestival in Amsterdam.

Dit jaar vond de 25e editie van het festival plaats van 14 t/m 25 november 2012. Op 5 november 2012 werd een IdB-IDFA Sneak Preview avond georganiseerd waar een voorselectie uit het enorme aanbod van documentaires werd getoond.

Op de eerste zaterdag van de IDFA festivalweek, 17 november 2012, konden cliënten op het kantoor van Insinger de Beaufort aan de Herengracht de kaarten voor documentaires ophalen en tussen de documentaires door genieten van ontbijt, lunch en versnaperingen. De filmvertoningen vonden plaats in o.a. Pathé Tuschinski en Pathé De Munt.

Belangrijk aspect van IDFA is dat naast de filmvertoningen er debatten en discussies plaatsvinden over actuele onderwerpen. Vorig jaar ontving IDFA ruim 200.000 mensen en deden ruim 2500 internationale professionals het festival aan.