BNP Paribas versterkt team institutionele relaties

June 4, 2020

BNP Paribas Securities Services, de global custodian van BNP Paribas met EUR 10.100 miljard bewaard vermogen, heeft de organisatie versterkt met John Gout als senior sales executive institutionele relaties.

De komst van John past in de strategie van BNP Paribas om de ingezette groei binnen de Nederlandse institutionele markt verder uit te bouwen. John heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector en heeft gewerkt bij diverse internationale financiële instellingen actief in de Nederlandse institutionele markt.

Mark Schilstra, Country Manager Nederland & Nordics bij BNP Paribas Securities Services, voegt toe: “We zijn verheugd met de komst van John om onze sterke groei in de Nederlandse institutionele markt verder te ontwikkelen. Afgelopen jaren hebben wij voor Asset Owners en Asset Managers een propositie ontwikkeld waarin de kracht van ons wereldwijde custody netwerk wordt gecombineerd met lokale kennis van accounting en wet- en regelgeving. Wij richten ons onder andere op volledige insourcing van alle niet kerntaken van onze klanten. Dit heeft geleid tot een klantenbestand dat in totaal ongeveer EUR 400 miljard Assets under Custody en Assets under Administration representeert en die sterk groeiende is. De kennis en ervaring van John zullen ons helpen deze groei een verdere impuls te geven en onze marktpositie verder te verstevigen”.