duwboot arval

BNP Paribas Arval benoemt Andrea Falcone tot General Manager in Nederland

November 18, 2022

Houten, 16 november 2022 – BNP Paribas Arval benoemt per 1 december 2022 Andrea Falcone tot General Manager van Arval BNP Paribas in Nederland. Hij volgt Interim Managing Director Marcus Schulz op, die sinds augustus dit jaar de taken van General Manager Onno Bierhoff waarnam. Marcus blijft in functie als Regional General Manager voor de NLDACH-regio (Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland).

andrea falcone

Andrea is op dit moment General Manager van BNP Paribas Arval in Brazilië. Daar is hij sinds 2014, onder andere als CFO en Sales & Marketing Director, verantwoordelijk voor de snelle groei van de organisatie. In een dynamische en uitdagende markt heeft Arval zich in deze periode tot de 6e leaseaanbieder van Brazilië ontwikkeld. Voordat Andrea bij Arval startte, bekleedde hij verschillende leidinggevende posities in Frankrijk, China en Brazilië voor PSA Peugeot Citroën.

Marcus Schulz: “We zijn zeer verheugd met de komst van Andrea, die door zijn jarenlange leidinggevende ervaring bij onze snelgroeiende organisatie in Brazilië uitstekend in staat is om de uitrol van de Arval Beyond-strategie in Nederland te begeleiden. We kijken ernaar uit om samen met hem verder vorm te geven aan de strategische transitie van BNP Paribas Arval Nederland tot duurzame mobiliteitspartner. Ik wil Onno Bierhoff graag bedanken voor de succesvolle samenwerking de afgelopen jaren en de strategische mijlpalen die in deze periode zijn gerealiseerd. We waarderen zijn toewijding, creativiteit en ondernemingszin om Arval te laten groeien naar een leidende positie in sustainable mobility.”

Onno Bierhoff: “Ik wil BNP Paribas Arval bedanken voor het vertrouwen en de vele mooie kansen die ik de afgelopen jaren heb gekregen. Ik ben enorm trots op de inzet van mijn collega’s en wil hen graag bedanken voor de prettige samenwerking en inzet en passie richting de klanten in de afgelopen jaren.”

BNP Paribas Arval Nederland en Onno Bierhoff hebben in goed overleg besloten dat hun wegen scheiden. Gezamenlijk zijn zij tot de conclusie gekomen dat een ander type leider nodig is voor de uitdagingen waar BNP Paribas Arval de komende periode voor staat. Onno gaat na een aantal intensieve jaren eerst pauze nemen, onder andere om meer tijd met zijn gezin te besteden. Daarna zal hij zich oriënteren op een nieuwe stap waarin hij een bijdrage hoopt te leveren aan vergroeningvraagstukken.