BNP Paribas in Nederland Corporates & Institutionals

Combinatie van de kracht van een international netwerk en lokale knowhow

De BNP Paribas Groep heeft een lange geschiedenis in Nederland. Via haar ervaren relatiemanagers heeft u toegang tot BNP Paribas’ wereldwijde scala aan producten en diensten en haar uitgebreide internationale netwerk.

Aanwezig in zes steden verspreid over Nederland, biedt BNP Paribas’ lokale team u complete en op maat gemaakte financiële oplossingen. Hierbij wordt zij ondersteund door ervaren productspecialisten.

De Groep’s uitgebreide pakket aan kwalitatieve producten en innovatieve oplossingen varieert van lending tot hoogwaardige gestructureerde transacties en van leasing tot asset management. Zij biedt u toegang tot lokale marktkennis in combinatie met de internationale expertise binnen haar wereldwijde netwerk.

Een sterke, strategische en langetermijnrelatie opbouwen met cliënten

In een poging om zich aan een veranderende omgeving aan te passen, werkt de BNP Paribas Groep continue aan de creatie en ontwikkeling van innovatieve produkten en diensten om in de nieuwe behoeften van organisaties en instellingen te voorzien. Daarnaast focust zij zich op risicobeperking en rationalisatie van haar structuur. Binnen de strategie van BNP Paribas ligt een belangrijke focus op de ontwikkeling van geïntegreerde oplossingen en het stimuleren van productiviteitswinst.

 

 

  • BNP Paribas