Corporates & Institutionals - BNP Paribas Nederland
BNP Paribas in Nederland Corporates & Institutionals

Combinatie van de kracht van een international netwerk en lokale knowhow

De BNP Paribas Groep heeft een lange geschiedenis in Nederland. Via haar ervaren relatiemanagers heeft u toegang tot BNP Paribas’ wereldwijde scala aan producten en diensten en haar uitgebreide internationale netwerk.

Aanwezig in drie steden verspreid over Nederland, biedt BNP Paribas’ lokale team u complete en op maat gemaakte financiële oplossingen. Hierbij wordt zij ondersteund door ervaren productspecialisten.

De Groep’s uitgebreide pakket aan kwalitatieve producten en innovatieve oplossingen varieert van lending tot hoogwaardige gestructureerde transacties en van leasing tot asset management. Zij biedt u toegang tot lokale marktkennis in combinatie met de internationale expertise binnen haar wereldwijde netwerk.

Een sterke, strategische en langetermijnrelatie opbouwen met cliënten

In een poging om zich aan een veranderende omgeving aan te passen, werkt de BNP Paribas Groep continu aan de creatie en ontwikkeling van innovatieve producten en diensten om in de nieuwe behoeften van organisaties en instellingen te voorzien. Daarnaast focust zij zich op risicobeperking en rationalisatie van haar structuur. Binnen de strategie van BNP Paribas ligt een belangrijke focus op de ontwikkeling van geïntegreerde oplossingen en het stimuleren van productiviteitswinst.

One Bank for Corporates in Europe

Het ‘One Bank for Corporates in Europe’ initatief is een unieke vorm van bankdiensten. Via een enkele contactpersoon heeft u toegang tot het gehele scala aan diensten en knowhow van BNP Paribas. Het doel van de bank is om haar corporate en institutionele klanten te helpen om zich in Europa te ontwikkelen, waar zij ook gevestigd zijn.

Het geïntegreerde netwerk van 150 business centres garandeert in heel Europa eersteklas lokale expertise.

  • BNP Paribas