BNP Paribas in Nederland Carrière

Bij ons werken

Werken bij BNP Paribas Nederland maakt je teamgenoot van één van de sterkste financiële instellingen ter wereld met een zeer groot internationaal netwerk. Als BNP Paribas Groep zijn we trots dat we de best mogelijke mensen met verschillende achtergronden aannemen en hen begeleiden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met meer dan 190.000 werknemers wereldwijd en vestigingen in 74 landen biedt de BNP Paribas Groep veel (internationale) kansen om je te kunnen ontwikkelen in je loopbaan.

BNP Paribas focust in haar activiteiten op twee kernactiviteiten: Corporate & Institutional Banking en Retail Banking & Services. In Nederland heeft BNP Paribas ongeveer 1.000 medewerkers.

Een ​​werkgever die trots is op de gelijke kansen die zij biedt

BNP Paribas is ervan overtuigd dat het stimuleren en waarderen van diversiteit onder haar medewerkers belangrijk is bij het bedienen van haar klanten. BNP Paribas is een grote organisatie met een verscheidenheid aan culturen en talen. Het is onze ambitie om een ​​open omgeving voor onze teams te creëren waarin individuele ontwikkeling en verschillen worden gerespecteerd.

We nodigen je daarom uit om samen met ons uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan de ontwikkeling van “the bank for a changing world”!

Waarom kies je voor ons?

Als een wereldleider in financiële diensten en leidende bank in de Eurozone bieden wij je de mogelijkheid om een ​​professionele carrière op te bouwen binnen ons uitgebreide internationale netwerk. Wij zetten ons in voor je loopbaanontwikkeling waarbij we mobiliteit belangrijk vinden en steunen. Om je te kunnen blijven ontwikkelen bieden we verschillende educatieve programma’s aan.