BNP Paribas in Nederland Particulieren

BNP Paribas Wealth Management

BNP Paribas Wealth Management is een toonaangevende wereldwijde private bank en de grootste private bank in de eurozone, met een beheerd vermogen van € 390 miljard per 30 december 2020. Wealth Management is aanwezig in drie hubs in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Met meer dan 6.800 werknemers in dienst die ondersteuning bieden voor High Net Worth en Ultra High Net Worth individuen bij het beschermen, groeien en doorgeven van hun vermogen.

BNP Paribas Wealth Management begeleidt met name ondernemers en gezinnen bij hun specifieke behoeften. Dit doet de bank door gebruik te maken van op maat gemaakte oplossingen voor vermogensbeheer en financieel beheer, evenals een reeks hoogwaardige diensten: beleggingsadvies, discretionair beheer, vermogensplanning, financiering en expertise op het gebied van beleggingsdiversificatie.

Het doel van de bank is bouwen aan een duurzame toekomst. Dit bereiken wij door ons expertise te combineren met de invloed van onze klanten en een ambitie voor het maken van impact. De bank werd onlangs uitgeroepen tot Best Private Bank in Europa, in Noord-Azië, in het westen van de VS en in het Midden-Oosten.

ONTDEK ONZE OPLOSSINGEN

Contact: wij beantwoorden graag uw vragen, u kunt ons bellen: 088 738 0329

 

  • BNP Paribas