BNP Paribas in Nederland Particulieren

BNP Paribas Rendement Certificaten
Een positief rendement, ook in zijwaartse of licht dalende markten

Nederland is een beleggingsproduct rijker: Het BNP Paribas Rendement Certificaat. Een product dat zeker in de huidige markt interessante perspectieven biedt.

Rendement Certificaten: wat zijn dat?

Het Rendement Certificaat is een beursgenoteerd product, uitgegeven door BNP Paribas. Het mooie van deze producten is dat zij zowel rendement maken in een markt die stijgt, als in een markt die stagneert of gematigd daalt. In de huidige markten kan een Rendement Certificaat 20-30% rendement bieden.

Het Certificaat biedt een vast rendement, mits de koers van de onderliggende waarde gedurende de looptijd boven een bepaalde ondergrens blijft handelen, de rendementgrens genaamd. Raakt de koers van het aandeel de rendementgrens wel, dan krijgt de belegger op einddatum de slotkoers van het aandeel uitbetaald. De belegger heeft dan alleen het dividend opgegeven.

Er zijn Rendement Certificaten beschikbaar op alle aandelen van de AEX. Ze hebben een looptijd van één jaar. Er zijn per aandeel meerdere Certificaten met verschillende rendementgrenzen beschikbaar. Zo kunt u zelf kiezen welk Certificaat het beste bij uw verwachting past.

Meer informatie over Rendement Certificaten, hoe ze werken en of ze voor u geschikt zijn, vindt u hier.

  • BNP Paribas