BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas Personal Finance Europees is marktleider op het gebied van particuliere leningen. Met vestigingen in meer dan 30 landen heeft het 17.500 medewerkers. In Nederland financiert BNP Paribas Personal Finance twee producten; consumptief krediet en hypotheken.

Consumptief krediet

Sinds eind 2017 biedt BNP Paribas Personal Finance De Persoonlijkste Lening aan voor particuliere klanten. Dit doen ze via het intermediairekanaal in een volledig digitaal proces. Alle operationele taken zijn bij een outsource partner belegd. Op deze bieden ze een innovatieve financiering aan middels een flexibele en platte organisatie.

Hypotheek

Daarnaast heeft BNP Paribas Personal Finance in Nederland tot eind 2012 hypotheken verstrekt aan meer dan 50.000 huishoudens. Op dit moment is er geen actieve verkoop meer van nieuwe hypotheken. Bestaande klanten kunnen voor alle mogelijke aanpassingen aan hun hypotheek nogsteeds bij BNP Paribas Personal Finance terecht. Het doel is om samen met haar klanten veilig en onbezorgd het einde van de hypotheek te halen.

www.bnpparibas-pf.nl

 

 

  • BNP Paribas