BNP Paribas in Nederland Corporates & Institutionals

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket.

Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico’s van wagenparkbeheer uit handen nemen. Arval biedt haar diensten ook aan consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 7.000 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.298.4040 voertuigen. Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking.

In Nederland bekleedt Arval de zevende positie in de markt met 47.000 auto’s. Met 250 medewerkers geeft Arval dagelijks uitvoering aan efficiënt wagenparkbeheer. Of het nu gaat om het leasen van één auto (private lease) of het volledig uitbesteden van een wagenpark met meer dan 500 leaseauto’s, Arval zorgt altijd voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Arval streeft blijvend naar verbetering van haar dienstverlening. Dit maakt de samenwerking met haar klanten efficiënt, accuraat en transparant. We zijn dan ook trots dat Arval al dertien keer keer werd uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland!

  • BNP Paribas