Corporate & Institutional Banking - BNP Paribas Nederland
BNP Paribas in Nederland Corporates & Institutionals

BNP Paribas Corporate & Institutional Banking biedt corporates en financiele instellingen financiele oplossingen voor al hun behoeften op het gebied van financiering, risicomanagement en adviesdiensten.

Langetermijnrelatie

Onze zakelijke en institutionele klanten centraal stellen ligt aan de kern van het Corporate & Institutional Banking (CIB) business model. Voor BNP Paribas staat het opbouwen van een langetermijnrelatie met u, haar cliënt, voorop. Alleen zo kunnen wij u bijstaan in uw zakelijke strategie en het halen van al uw behoeften op het gebied van corporate and investment banking. Dankzij hun wereldwijde netwerk en innovatiekracht, bieden BNP Paribas CIB’s experts u best-in-class oplossingen in financiering, risicomanagement en advies.

Financiële oplossingen op maat

In Nederland, focust BNP Paribas op Nederlandse Large en Mid Cap corporates, financiële instellingen en de publieke sector enerzijds en dochters van onze cliënten in het buitenland anderzijds. Betrokken bij het opbouwen van een langetermijnrelatie met haar cliënten, heeft BNP Paribas sinds oktober 2010 drie regionale business centres geopend; in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Door letterlijk dichter bij haar cliënten te staan is de bank nog beter in staat om op maat gemaakte financiële oplossingen te bieden.

Internationaal netwerk

Nederlandse bedrijven zijn de meest internationaal georiënteerde bedrijven in Europa. Zij hebben een financiële partner nodig die hen waar dan ook ter wereld ter zijde kan staan. Dankzij haar aanwezigheid in bijna 80 landen wereldwijd en een uniek Europees netwerk van meer dan 150 business centres in 23 landen, kan BNP Paribas u daar begeleiden.

BNP Paribas CIB heeft wereldwijd talrijke branche-gerelateerde awards and rankings ontvangen.

  • Best Trade Bank in Western Europe, TFR, June 2014
  • Best Flow House in Western Europe (Euromoney Awards for Excellence 2014)
  • Nr 3 Cash Management bank in Western Europe, Euromoney 2013
  • Best Bank for Cash Management in Europe, TMI, July 2014
  • #1 Bookrunner for EMEA Syndicated Loans (Dealogic, Thomson Reuter, Bloomberg) – H1 2014
  • #1 EMEA Equity-Linked Bookrunner by value and number of deals (Dealogic H1 14)
  • #1 Corporate bonds in EUR, #1 All FIG bonds in EUR and #3 All bonds in EUR (IFR Thomson Reuters H1 14)
  • #1 European Top-Tier Large Corporate Banking market penetration (2013 Greenwich Share Leader survey)

Lees meer op het gebied van Corporate and Institutional Banking op :

  • BNP Paribas