BNP Paribas in Nederland Corporates & Institutionals

BNP Paribas Corporate & Institutional Banking biedt corporates en financiele instellingen financiele oplossingen voor al hun behoeften op het gebied van financiering, risicomanagement en adviesdiensten.

Langetermijnrelatie

Onze zakelijke en institutionele klanten centraal stellen ligt aan de kern van het Corporate & Institutional Banking (CIB) business model. Voor BNP Paribas staat het opbouwen van een langetermijnrelatie met u, haar cliënt, voorop. Alleen zo kunnen wij u bijstaan in uw zakelijke strategie en het halen van al uw behoeften op het gebied van corporate and investment banking. Dankzij hun wereldwijde netwerk en innovatiekracht, bieden BNP Paribas CIB’s experts u best-in-class oplossingen in financiering, risicomanagement en advies.

Financiële oplossingen op maat

In Nederland, focust BNP Paribas op Nederlandse Large en Mid Cap corporates, financiële instellingen en de publieke sector enerzijds en dochters van onze cliënten in het buitenland anderzijds. Betrokken bij het opbouwen van een langetermijnrelatie met haar cliënten, heeft BNP Paribas drie regionale business centres; in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Door letterlijk dichter bij haar cliënten te staan is de bank nog beter in staat om op maat gemaakte financiële oplossingen te bieden.

Internationaal netwerk

Nederlandse bedrijven zijn de meest internationaal georiënteerde bedrijven in Europa. Zij hebben een financiële partner nodig die hen waar dan ook ter wereld ter zijde kan staan. Dankzij haar aanwezigheid in 73 landen wereldwijd en een uniek Europees netwerk van meer dan 150 business centres in 56 landen, kan BNP Paribas u daar begeleiden.

BNP Paribas CIB heeft wereldwijd talrijke branche-gerelateerde awards and rankings ontvangen.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten in Nederland, dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Lees meer op het gebied van Corporate and Institutional Banking en de services die wij wereldwijd kunnen bieden op :

 

 

  • BNP Paribas