BNP Paribas in Nederland Over BNP Paribas

 

 

 

 

 

BNP Paribas is de trotse hoofdsponsor van het Metropole Orkest. Als onderdeel van het partnerschap is BNP Paribas titelsponsor van de ‘Future of Jazz’, een nieuwe concertserie van het Metropole Orkest.

Het Metropole Orkest is een werelwijd toonaangevend pop-en jazzorkest dat meerdere Grammy Awards heeft gewonnen. Het orkest is voortdurend op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen, experimenten en voorstellingen. Het Metropole Orkest heeft al met veel beroemdheden het podium gedeeld maar speelt ook graag met de nieuwe generatie muzikanten.

Jazz is de centrale muziekstijl binnen het partnerschap; creatief, innovatief en energiek, maar altijd gecontroleerd en harmonieus. Onder de noemer Future of Jazz ontwikkelen BNP Paribas en Metropole Orkest bijzondere projecten en samenwerkingsvormen. Een voorbeeld is de concertserie Future of Jazz by BNP Paribas dat in april gelanceerd wordt. Deze concertserie is een halfjaarlijkse reeks concerten door heel Nederland, waarbij het Metropole Orkest samenspeelt met aanstormend talent. Daarnaast ontwikkelen de partners bijvoorbeeld samen talent- en leiderschapsprogramma’s.

BNP Paribas steunt al vele jaren wereldwijd de culturele sector en jazz in het bijzonder. Met deze sponsoring wil BNP Paribas in Nederland de toegankelijkheid van jazzmuziek verbreden en aanstormend talent ondersteunen.

BNP Paribas en Jazz

  • BNP Paribas