BNP Paribas in Nederland Over BNP Paribas

Sponsoring in Nederland

Naast het vergroten van haar naamsbekendheid binnen Nederland, heeft BNP Paribas Nederland zich tot doel gesteld om een duurzame relatie op te bouwen en een positief verschil te maken binnen de Nederlandse culturele sector. Omdat BNP Paribas één van de weinige organisaties is die al meer dan 16 jaar jazz in al zijn vormen ondersteunt, richt BNP Paribas Nederland zich dan ook specifiek op Jazz.

BNP Paribas verbindt haar sponsorprojecten met de kernwaarden van de Groep:

  • Toewijding: samen met partners komen tot synergie;
  • Ambitie: het bereiken van een hoger niveau door het ondersteunen van talent;
  • Creativiteit: door het stimuleren van vernieuwende projecten de wereld om ons heen verbeteren;
  • Reactievermogen: het creëren van kansen door het combineren en ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Metropole Orkest

BNP Paribas is de trotse hoofdsponsor van het Metropole Orkest. Als onderdeel van het partnerschap is BNP Paribas titelsponsor van de ‘Future of Jazz’, een nieuwe concertserie van het Metropole Orkest.

Het Metropole Orkest is een werelwijd toonaangevend pop-en jazzorkest dat meerdere Grammy Awards heeft gewonnen. Het orkest is voortdurend op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen, experimenten en voorstellingen. Het Metropole Orkest heeft al met veel beroemdheden het podium gedeeld maar speelt ook graag met de nieuwe generatie muzikanten.

Tennis
BNP Paribas heeft sinds 1973 op internationaal Groepsniveau een belangrijke en blijvende samenwerking met de tennissport opgebouwd. De tennissport helpt BNP Paribas haar naamsbekenheid te vergroten bij de wereldwijde uitbreiding van haar zakelijke activiteiten.

  • BNP Paribas