BNP Paribas in Nederland Over BNP Paribas
 • BNP Paribas Corporate & Institutional Banking

  BNP Paribas Corporate & Institutional Banking (CIB) creëert de beste oplossingen op het gebied van financieringen, risicomanagement en advies voor al CIB’s Corporate en Institutionele cliënten.

  Het centraal stellen van haar 13.000 corporate -en institutionele cliënten is de kern van BNP Paribas’ Corporate en Institutional Banking business model. Voor BNP Paribas staat het opbouwen van een langetermijnrelatie met u, haar cliënt, voorop. Alleen zo kan zij u bijstaan in uw zakelijke strategie en het halen van al uw behoeften op het gebied van corporate and investment banking. Dankzij hun wereldwijde netwerk en innovatiekracht, bieden BNP Paribas CIB’s experts u best-in-class oplossingen in financiering, risicomanagement en advies.

  cib.bnpparibas.com

 • BNP Paribas Securities Services
  BNP Paribas Securities Services

  BNP Paribas Securities Services is een toonaangevende aanbieder van custody- en settlementdiensten voor financiële instellingen. Zij biedt geintegreerde oplossingen voor alle partijen binnen de investeringscyclus: op het gebied van koop, verkoop en emissie.

  Het netwerk van BNP Paribas Securities Services is een van de meest uitgebreide in de sector, met een dekking van meer dan 100 markten en met haar eigen kantoren in 32 landen op 5 continenten. BNP Paribas Securities Services helpt u om complexiteit te overwinnen. Zij biedt u one-stop shopping voor alle handels- en beleggingsactiviteiten, zowel onshore als offshore.

  securities.bnpparibas.com

 • Arval
  Arval bv

  Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico’s van wagenparkbeheer uit handen nemen. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 28 landen door meer dan 6.400 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.028.142 voertuigen. Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking.

  In Nederland bekleedt Arval de vierde positie in de markt met 35.000 auto’s. Met 250 medewerkers geeft Arval dagelijks uitvoering aan efficiënt wagenparkbeheer. Of het nu gaat om het leasen van enkele auto’s of het volledig uitbesteden van een wagenpark met meer dan 500 leaseauto’s, Arval zorgt altijd voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Arval streeft blijvend naar verbetering van haar dienstverlening. Dit maakt de samenwerking met haar klanten efficiënt, accuraat en transparant.

  www.arval.nl

   

   

 • BNP Paribas Cardif
  BNP Paribas Cardif

  BNP Paribas Cardif is het verzekeringsonderdeel van de Groep en biedt producten en diensten op het gebied van sparen en verzekeren via diverse distributiekanalen. Hiervoor werkt zij nauw samen met duizenden business partners.

  BNP Paribas Cardif is opgericht in 1973 en heeft een sterke positie in Europa, Azië en Zuid -Amerika. Voorop lopen en voortdurend nieuwe initiatieven ontwikkelen staan bij BNP Paribas Cardif centraal. Door deze focus op innovatie sluiten verzekeringsproducten optimaal aan op de actuele behoeften van de klant.

  www.bnpparibascardif.nl

 • BNP Paribas Real Estate
  BNP Paribas Real Estate

  Na vier jaar partnership, heeft BNP Paribas Real Estate, Holland Realty Partners B.V. overgenomen.

  Holland Realty Partners B.V. is een dienstverlener op het gebied van management, transacties, huurdersbegeleiding, corporate vastgoed, insolventies, waarderingen, herstructureringen en gespecialiseerde consultancy.

  BNP Paribas Real Estate is geen verhurend makelaar en dat is een bewuste keuze om de onafhankelijkheid in hun rol als portfolio manager, beleggingsmakelaar of adviseur te waarborgen.

  In Nederland is BNP Paribas Real Estate een advieskantoor gespecialiseerd in asset/portfoliomanagement, transacties, bedrijfsvastgoed, taxaties, en advisering bij onder andere insolventie, herstructureringsopgaven en het herpositioneren van vastgoedobjecten en portfolio’s.

  BNP Paribas Real Estate is wereldwijd één van de grootste vastgoedadviseurs, met
  een internationaal netwerk in 36 landen met meer dan 3.400 medewerkers.

  www.realestate.bnpparibas.nl

 • BNP Paribas Factor
  BNP Paribas Factor

  BNP Paribas Factor is gespecialiseerd in het leveren van flexibele werkkapitaal oplossingen met een focus op bedrijfsvorderingen, schulden of floor planning voor bedrijven met een bewezen trackrecord.

  BNP Paribas is in staat om op maat gemaakte on-en off-balance oplossingen aan te bieden met kredietverzekering en overname van het volledige credit management indien nodig . Deze programma’s kunnen worden opgezet in Nederland maar ook daarbuiten. Ons lidmaatschap van Factors Chain International biedt wereldwijde import-en export-oplossingen voor onze cliënten.

  Breed aanbod

  BNP Paribas Factor is aanwezig in 15 landen over de hele wereld en is Europees marktleider in Factoring. Het is de enige financiële instelling met een dergelijk breed aanbod en die een internationale focus combineert met lokale aanwezigheid en expertise wat wordt ondersteund door een state of the art IT-platform.

  factor.bnpparibas.nl

 • BNP Paribas Leasing Solutions
  BNP Paribas Leasing Solutions

  BNP Paribas Leasing Solutions is gespecialiseerd in huuroplossingen voor professioneel materiaal en vastgoed. Deze oplossingen biedt zij rechtstreeks aan of via haar partners – fabrikanten, uitgevers en hun distributiekanalen (dealers en resellers).

  BNP Paribas Leasing Solutions is actief in 23 landen en is Europees marktleider op het vlak van equipment leasing. Zij biedt het breedste dienstenaanbod in de markt, van een gewone huurfinanciering tot langetermijn huuroplossingen.

  www.leasingsolutions.bnpparibas.nl

 • BNP Paribas Personal Finance

  BNP Paribas Personal Finance Europees is marktleider op het gebied van particuliere leningen. Met vestigingen in meer dan 30 landen heeft het 17.500 medewerkers. In Nederland financiert BNP Paribas Personal Finance twee producten; consumptief krediet en hypotheken.

  Consumptief krediet
  Sinds eind 2017 biedt BNP Paribas Personal Finance De Persoonlijkste Lening aan voor particuliere klanten. Dit doen ze via het intermediairekanaal in een volledig digitaal proces. Alle operationele taken zijn bij een outsource partner belegd. Op deze bieden ze een innovatieve financiering aan middels een flexibele en platte organisatie.

  Hypotheek
  Daarnaast heeft BNP Paribas Personal Finance in Nederland tot eind 2012 hypotheken verstrekt aan meer dan 50.000 huishoudens. Op dit moment is er geen actieve verkoop meer van nieuwe hypotheken. Bestaande klanten kunnen voor alle mogelijke aanpassingen aan hun hypotheek nogsteeds bij BNP Paribas Personal Finance terecht. Het doel is om samen met haar klanten veilig en onbezorgd het einde van de hypotheek te halen. 

  www.bnpparibas-pf.nl

 • BNP Paribas Asset Management

  BNP Paribas Asset Management
  BNP Paribas Asset Management is de vermogensbeheerder van BNP Paribas, een van ’s werelds meest vooraanstaande spelers in de financiële sector. BNP Paribas Asset Management biedt beleggingsoplossingen met hoge toegevoegde waarde voor particulieren, bedrijven en institutionele beleggers dankzij een breed scala van expertises gespreid over vier beheerafdelingen: aandelen, obligaties, private schuld & reële activa en MAQS (Multi-asset, Quantitative and Solutions). Duurzaamheid staat centraal in de strategie en in de beleggingsbeslissingen van BNP Paribas Asset Management die actief bijdragen aan de energietransitie, het milieubehoud en de bevordering van gelijkheid en inclusieve groei. Haar prioriteit is om klanten duurzaam langetermijnrendement te bieden.

  www.bnpparibas-am.nl

 • BNP Paribas