Arval lanceert social game ‘Verlease ‘m niet’ - BNP Paribas Nederland
februari 11, 2015 -

Arval lanceert social game ‘Verlease ‘m niet’

Doorsturen naar een vriendDoorsturen naar een vriend PrintPrint

Spel maakt deel uit van internationaal initiatief Arval Smart Experience

Leasemaatschappij Arval lanceert de social game ‘Verlease ‘m niet’ op Facebook. Deelnemers krijgen een drukke snelweg in een wintersportgebied te zien. In het scherm verschijnen diverse te zoeken auto’s, die deelnemers precies op het moment dat ze voorbijkomen, aan moeten klikken. De winnaar van ‘Verlease ‘m niet’ wordt beloond met een weekend rijden in de nieuwe Jaguar XE, een sportieve ‘driver’s car’ met aluminium carrosserie en een lage CO2-uitstoot vanaf 99 g/km. De social game is onderdeel van een internationaal initiatief van de leasemaatschappij, Arval Smart Experience.

Arval Smart Experience is in juni vorig jaar in Nederland geïntroduceerd. Dit initiatief heeft als doel de communicatie met berijders een nieuwe dimensie te geven door meer op de beleving in te spelen: “Autorijden is een beleving. Ook als je onderweg naar je vakantiebestemming bent, bijvoorbeeld met je kinderen. Wie kent het spelletje nou niet dat zij tellen hoeveel auto’s er voorbij rijden? Dit bieden wij nu digitaal aan met onze social game ‘Verlease ‘m niet’.”, aldus Matthijs Wouters, operations directeur Arval.

Berijderbeleving gaat voor Arval verder dan een social game. De leasemaatschappij is met onder andere de app Arval Mobile+, op diverse social media kanalen en via het Arval-driverteam, altijd en overal bereikbaar voor haar berijders. Wouters: “Het Arval-driverteam bestaat uit mensen die allemaal een achtergrond in de automotive hebben. 85% van de vragen van onze berijders handelen zij direct af zonder door te verbinden. Van maandag tot en met donderdag zijn zij ook tot 21.00 uur ’s avonds bereikbaar. Met gemiddeld een 9 als waardering door onze berijders, zien wij het Arval-driverteam als een goede toevoeging aan ons accountteam.”.