Carrière - BNP Paribas Nederland
BNP Paribas in Nederland Carrière
BNP Paribas - Carrière

De BNP Paribas Groep in Nederland heeft 1.200 medewerkers. Met een lokaal team van 180 medewerkers combineert het Nederlandse hoofdkantoor met haar business centres de voordelen van een kleinschalig kantoor met een grote multinational. Onze medewerkers werken zowel met Nederlandse als met buitenlandse collega’s samen. Tegelijkertijd hebben de kleinschalige Nederlandse kantoren het voordeel van grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Cultuur

BNP Paribas kenmerkt zich door grote culturele variatie. De verdeling van mannen en vrouwen, leeftijd en achtergrond is divers en als medewerker van onze Nederlandse vestigingen werk je in een internationale omgeving. Daardoor gebruik je zowel het Engels als het Nederlands bij je dagelijkse activiteiten.

Een dynamische en afwisselende carrière

Werken bij BNP Paribas in Nederland betekent de start van een dynamische carrière. Binnen Corporate & Investment Banking en Securities Services bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in zowel commerciële als ondersteunende functies.

Onze kernwaarden

Binnen BNP Paribas gelden een serie fundamentele waarden. Onze gemeenschappelijke waarden zijn betrokkenheid, ambitie, creativiteit en verantwoordelijkheid.

De klant centraal

Een medewerker van BNP Paribas toont betrokkenheid met clienten als het gaat om de dienstverlening. Bovendien is een medewerker binnen BNP Paribas gebonden aan richtlijnen van ethiek. Ons succes meten we aan de maatstaven van tevredenheid van onze klanten.


Een hecht team

Succes vergaar je binnen het team. Creativiteit bewerkstelligt nieuwe initiatieven en ideeen en het erkennen van de bijdrage van je collega’s binnen je team. Ambitie toon je in het streven naar uitdagingen en leiderschap.


Groot aanpassingsvermogen

Als medewerker van BNP Paribas ben je in staat om je aan te passen aan wisselende verwachtingen en een snel veranderende wereld. We vinden het belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt. Je toont initiatief en je bent ambitieus, volhardend en klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.