Sponsoring - BNP Paribas Nederland
BNP Paribas in Nederland Over BNP Paribas
tennis

Sponsoring in Nederland

Naast het vergroten van haar naamsbekendheid binnen Nederland, heeft BNP Paribas Nederland zich tot doel gesteld om een duurzame relatie op te bouwen en een positief verschil te maken binnen de Nederlandse culturele sector. Omdat BNP Paribas één van de weinige organisaties is die al 21 jaar jazz in al zijn vormen ondersteunt, richt BNP Paribas Nederland zich dan ook specifiek op Jazz.

BNP Paribas verbindt haar sponsorprojecten met de kernwaarden van de Groep:

  • Toewijding: samen met partners komen tot synergie;
  • Ambitie: het bereiken van een hoger niveau door het ondersteunen van talent;
  • Creativiteit: door het stimuleren van vernieuwende projecten de wereld om ons heen verbeteren;
  • Reactievermogen: het creëren van kansen door het combineren en ontdekken van nieuwe mogelijkheden.


North Sea Jazz Festival for Kids
North Sea Jazz Festival

BNP Paribas is sinds 2011 trotste partner van het North Sea Jazz Festival. De Groep heeft haar partnerschap voor de edities tot en met 2014 bevestigd. De belangrijkste focus van de samenwerking ligt op het ondersteunen van jazztalent en het in contact brengen van kinderen met jazzmuziek. BNP Paribas doet dit via haar Stichting door het steunen van North Sea Jazz Kids en de Paul Acket Award.

Read more

tennisTennis

BNP Paribas heeft sinds 1973 op internationaal Groepsniveau een belangrijke en blijvende samenwerking met de tennissport opgebouwd. De tennissport helpt BNP Paribas haar naamsbekenheid te vergroten bij de wereldwijde uitbreiding van haar zakelijke activiteiten.

Read more

 

  • BNP Paribas